Antonio Berardi Spring/Summer 2011
Bilder: Scanpix
Jag älskar den här färgkombinationen som Antonio Berardi visar upp inför vår- och sommarkollektionen 2011, det blir kanske en militärgrön vårjacka i år? Jag sitter fortfarande med mitt morgonkaffe men ska strax göra mig iordning för idag väntar jobb mellan 12-18, kul! ♥
TILLAGNINGSTID: Över 20 min
PORTIONER: ca 20 stycken
Ingredienser
· 100 g rumsvarmt margarin
· 1 dl brun farin alt. ½ dl socker eller ½ dl råsocker
· ½ tsk vaniljsocker
· 1 ägg
· 2 dl vetemjöl
· 1 tsk bakpulver
· 1/2 tsk salt (ta mindre)
· 100 g mörk blockchoklad
· 50 g hasselnötter
Gör så här
Sätt ugnen på 200°C.
Arbeta margarin, farin eller socker och vaniljsocker med elvisp i en skål. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda mjöl, bakpulver och salt separat och tillsätt sedan det.
Grovhacka blockchokladen och hasselnötterna. Rör ner dem i smeten.
Klicka 1-2 msk smet med ett par centimeters mellanrum på plåtar med bakpapper. Grädda i ca 10 minuter. Låt svalna på ugnsgaller.
Enkelt och jättegott! Mums. ♥