Inspiration.

Bilder, stockholmstreetstyle.

Äntligen fredag och helgen är nära. Den här veckan har gått fort förbi, kanske är det för att vi är inne i vårt uppsatsskrivande. Jag skriver med Julia och eftersom vi är grannar åker vi inte in till Högskolan utan sitter hos varandra och skriver - skönt. Nu har jag druckit upp mitt morgonkaffe och ska gå över till henne. Det finns förresten en till fördel med att inte åka in till skolan och plugga - man kan gå i myskläder på förmiddagen. ♥

Kommentarer
Rebecca ♥

Myskläder är vardagslyx! ♥

2011-04-08 http://escana.blogg.se/
AnnaIda

Myskläder is the shit :)Ja jag förstår att det måste vara riktigt skönt att slippa åka hit varje dag som förra året. Lite lyx att bara kunna kila över till grannen :)

Det går sådär för oss för tillfället, vi lade ner kapitel ett och gör det sist, så nu tragglar vi på med teori/referensram och det är svårt när det inte är "Vigos modeller" som ska skrivas om :) Sedan försöker vi boka in intervjuer också vilket inte är det enklaste.

Skönt att ni har kapitel ett gjort :)Ååh, tack för dina hållna tummar, de behövs!

Börjar få liite jobbpanik nu känner jag, men tur att jag förhoppningsvis har sommarkurser i alla fall så är i alla fall det ordnat.PUUUSS!

2011-04-08 http://annaida.blogg.se/
Sofia

Väskan på översta bilden såg fantastisk ut!

2011-04-11 http://www.intheheadofs.se/

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0