scones och kaffe.


Efter att jag fick näsblod igår för andra gången den här helgen bestämde jag mig för att krypa till sängs redan vid nio igår kväll. Inatt sov jag i tolv timmar, det är ju helt sjukt, min kropp har protesterat och mår inte bra. Det är många känslor och minnen som åker runt inom mig och många gånger vet jag inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra för att må bättre. Förhoppningsvis har min långa nattsömn gjort sig.

Jag startade dagen med att göra scones för första gången och de blev supergoda. Det var inte länge sedan jag fick upp ögonen för scones och det har nu blivit en favorit. Jag tycker bara att det är synd att inte älsklingen är hemma eftersom jag hade velat dela den här frukosten med honom, men ikväll kommer han. Jag har saknat honom.

Nu ska jag försöka plugga lite redovinsing och sedan vid halv fem ska jag knalla över till Mathilda. Det blir middag och solsidan där ikväll - mys.

Kommentarer
Emma says style, love & rock and roll.

så otroligt gott!

2011-02-06 http://emmasays.blogg.se/
Emmy Asklöf

Fin blogg!

Allt bra idag? :)

Kram

2011-02-06 http://emmyasklof.blogg.se/
Siri - En personlig blogg om mode och stil.

Så gott det ser ut Sandra! :) Hoppas du fått en riktigt trevlig helg trots att pojkvännen inte varit hemma. Kram på dig!

2011-02-06 http://siribeckman.se
Emmy Asklöf

sv; Varsågod och tack! :D

Kram

2011-02-07 http://emmyasklof.blogg.se/
SANDRA-EN BRA BLOGG!

vad mums :D

2011-02-11 http://saandraans.blogg.se/

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0