Ledig måndag.Efter att ha arbetat hela helgen kunde jag imorse börja den här veckan med en sovmorgon följt av en lång frukost framför nyhetsmorgon. Jag trivs oerhört bra på jobbet men är trött efter dagarna. Idag väntar städ, tvätt, handla mat och matlagning, sedan jobbar jag fram till helgen igen. Jag har valt att prioritera bort bloggen nu vilket ni säkert redan har märkt men förhoppningsvis får jag snart mer tid och inspiration till den igen. Ha en fin måndag!

Kommentarer
Anonym

sv: Ja visst är det lyxigt att börja 12! :) Åh vad blev det för godbitar för dig? Lyckades oxå norpa åt mig mina favoriter - ett par skor, en topp och ett par shorts :) Köpte en orange väska idag, så himla fin! Inget märkvärdigt märke men jag är glad :) Går allt bra för dig på nya jobbet nu tjejen? kramar

2012-03-08 http://siribeckman.se
Anonym

sv: Tack fina! :)

Åh så spännande, hoppas allt är över förväntan! Tycker oftast att plaggen från de här designsamarbetena är grymt fina i kvaliteten och utförandet.Förstår att det är mycket att ta in och är en enorm omställning mot ditt tidigare liv - men det blir lättare hela tiden och tillslut kommer du inte att tycka att det är det minsta jobbigt! Allt går bra för mig, mycket att göra hela tiden så det är roligt. Var på en sälj och inspirationsutbildning på vårt huvudkontor - var bland annat en säljcoach och föreläste så det var grymt inspirerande!! Många kramar.

2012-03-11 http://siribeckman.se

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0