En viktig dag.


Bildkälla: Stockholmstreetstyle

Vaknade upp till en grå och blåsig torsdagsmorgon i januari. Sitter nu med morgonkaffet och letar inspiration och energi till dagens viktiga intervju i eftermiddag. Det är nu det gäller och jag vill det här mer än någonting annat. Håll tummarna för mig idag. KRAM.

Kommentarer
Anonym

Håller tummarna STENHÅRT!

2012-01-12 http://annaida.blogg.se/
Anonym

Svar:

Vad duktig du är som faktiskt tar tag i och kollar upp vad det kan vara för fel. Själv väntar jag bara ut det... men skulle gissa på att mitt har att göra med hur jag mår i övrigt faktiskt. Det har varit mycket på senaste tiden och jag mår inte helt hundra. Jag måste försöka ändra min egen attityd och koncentrera mig på det som gör mig glad, nu gör jag allt för ofta tvärtom.Har du fortfarande hyacinter hemma? De är jag nämlien super allergisk mot (är annars inte allergisk mot någon växt)... tänkte ifall det kanske är det som gör att det kliar?Jag betalade strax över 400. Men nu är det bara prover och sådär. Tänkte köpa en rengöring för 400 först men nu fick jag ju lite av varje för samma peng.

Jag gillar faktiskt inte riktigt Body Shops grejer, de funkar inte för min hy. Dessutom har de tyvärr parabener i en del grejer och det är ju inte bra för hyn heller. Svårt det där. De är ju helt klart snällare för plånboken...Doc Morris här i stan hade supergrejer och tjejen som jobbade som hudterapeut där var super. Tyvärr har de slagit igen nu :(Kraamar

2012-01-12 http://annaida.blogg.se/
Anonym

Jisses va fin klänning!

2012-01-12 http://wearify.blogg.se/
Anonym

Har hållit alla mina tummar och tår för dig idag! Gick det bra? :) Kram

2012-01-12 http://siribeckman.se
Anonym

Skönare än man kan tro, åtminstone med party feet i! Finns recensioner av skorna på nellys hemsida under själva produkten. Kika där om du har frågor ang. size m.m.

2012-01-13 http://wearify.blogg.se/
Anonym

ÅÅ hoppas det gick bra gumman!!!! Puss

2012-01-13
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback