111111



Godmorgon fredag - äntligen helg. Har sovit länge i natt och kände att jag verkligen behövde det efter den senaste känslosamma tiden. Nu sitter jag framför nyhetsmorgon med min kopp med kaffe och ska om en stund bege mig in till Borås för att träffa underbara Sara. Just idag är det också bara tre veckor kvar tills vi sitter på tåget upp till Stockholm - vad jag längtar. ♥

Kommentarer
Anonym

sv: Jag jobbar 12-20 den 2/12 - lördag och söndag är jag ledig. Och absolut så finns Michael Kors på NK, vilken klocka ska du unna dig? :) Och vad mer ska ni hitta på här i storstan? Kramar tillbaka.

2011-11-11 11:50:25
URL: http://siribeckman.se
Anonym

sv: Men tack söta du! Blir inte så ofta längre, går ju alltid i mina jobbskjortor och dom är kanske inte så inspirerande ;)



Ja men då måste du definitivt komma och hälsa på mig - åh va roligt att se dig igen! Ni måste ju definitivt kolla in nks julskyltning och inspireras då! Klockan är ju sjukt snygg - har ALLTID velat ha den rosa :)



Restaurangvärlden är jag inte helt inne i än, men vad gäller lunch i city erbjuder gallerian en grym italiensk restaurang och kungshallen på hötorget har ett grymt koncept med mat från världens alla hörn. Hett tips då alla kan välja den restaurang de gillar mest och ändå äter man på samma ställe :) Kvällsrestauranger är jag inte lika haj på men Vapiano är alltid ett bra alternativ med god och prisvärd italiensk mat, finns 3 st i sthlm. Sen beror det ju på vart ni ska bo och vilken stadsdel ni vill äta i - östermalm har ju många riktigt bra alternativ :)



Kramar

2011-11-11 21:17:02
URL: http://siribeckman.se
Anonym

sv: Säg till om det är fler tips du undrar över :) Vart man ska shoppa eller så ;) Kramar

2011-11-13 21:15:14
URL: http://siribeckman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0